#1875 van Heiko Probst

Werkcode: 580 930 Kopieer de werkcode

Heiko Probst profielfoto Oude trap in een verlaten hotel

Dit werk wordt aangeboden door Heiko Probst

Heiko Probst is in 1985 in Duitsland geboren. In 2014 koopt hij zijn eerste digitale camera en begint hij zich serieus te wijden aan de fotografie. Hij specialiseerde zich in architectuur en reisfotografie, maar ontwikkelde een sterke fascinatie voor vervallen gebouwen. Zijn schilderijen zijn verschenen in verschillende tijdschriften en artikelen over de hele wereld, en er zijn ook sporadische tentoonstellingen.

Meer weten over Heiko Probst?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
G.J. Gertjan Odink
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Jose Tijssens
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Tiny
Nederland
4 / 5

Super!
Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Fred
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Tineke
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Elise
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Ans van der Heij
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Wietske
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
In 1 woord wauw!! Is het geld zeker waard.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Rob.W
Nederland
5 / 5

We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk #1875 van Heiko Probst als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden