27. Buitendijks gebied, Noarderleech, Friese paarden.

27. Buitendijks gebied, Noarderleech, Friese paarden. van Alies werk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 316881

27. Buitendijks gebied, Noarderleech, Friese paarden. van Alies werk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!
 27. Buitendijks gebied, Noarderleech, Friese paarden. van Alies werk

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Friese paarden lopen rond in de kwelder Noarderleech.
Buitendijks is een term die aangeeft dat (landbouw)gronden aan zeezijde van een dijk gelegen zijn. Vaak zijn dit moeilijk begaanbare slikgronden, kwelders of de wadden. Het Noarderleech is een buitendijks natuurgebied achter de zeedijk bij Hallum . Het valt onder het grotere kweldergebied. tussen Zwarte Haan en de pier van Holwerd. Het kwelderlandschap Noarderleech bestaat uit zomerpolders, dobben, zilte graslanden, slikvelden.

Over Alies werk

Alies werk profielfotoIk heb de schilderkunst een tijdlang niet kunnen beoefenen. Mij op een creatieve manier uiten miste ik enorm. Tot dat ik fotobewerken ontdekte. Graag mag ik de natuur beleven en ronddolen door de kwelders achter de zeedijk. Ik vind het leuk om dan foto's te maken. Vaak is dan bewerken niet eens nodig het is puur natuur.Niet alleen van de natuur maar ook van voorwerpen om mij heen maak ik foto's. De kunst is ze zo te beweken dat ze een eigen leven gaan leiden.Mijn werk bied ik hier aan. Neem gerust een kijkje of er iets voor u bij zit voor aan de muur. A digital artist who loves pictures.

Alle werken