Cherry Blossom Vintage

Cherry Blossom Vintage van Tanja Riedel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 212477

Cherry Blossom Vintage van Tanja Riedel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Normaal men verwijst naar de bloemen van de Yoshino Cherry Tree (yoshinokers) en anderen in Japan binnenlandse cherry types. De kersenbloesem is de officiële installatie van Tokyo.

De kersenbloesem begint in Japan in het midden of eind maart in Kyushu en "wandelt" en vervolgens naar het noordoosten totdat het aankomt in Hokkaido ongeveer begin mei. Gedurende deze tijd, is de "kersenbloesem front" (? ??, sakura tellingen) aangekondigd als onderdeel van het weerbericht.

Over Tanja Riedel

Fotografie is mijn hobby, die ik deZoek balans voor mij, van mij in het dagelijks levensoms verloren. De verscheidenheid infotografie en Fanatsie zijn bijna geenLimieten en daarom heb ik Fotorgrafierealles lijkt me de lens. Ik hoop hethier zijn enkele foto's, zie het beroep.Veel dank aan allen die mijn foto'scommentaar ... Dus dan veel plezierBlader door de foto'stanjaPhotography is my hobby which I find the balance for me, I feel lost in life sometimes. The change from the photography and Fanatsie are almost no limits and therefore I Fotorgrafiere everything I came before his lens. I hope there are some images here found the appeal. Many thanks to all who comment on my pictures ... So then enjoy browsing the pictures in good light at all times and Tanja

Alle werken