“De Ontdekking van Atlantis”

“De Ontdekking van Atlantis” van Pepijn Schermer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

“De Ontdekking van Atlantis” van Pepijn Schermer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440807
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
82 gratis verzending!

Omschrijving

Met hun adem ingehouden keken de Fenicische zeevaarders toe hoe de zeeën zich splitsten en toegang boden tot het immense bouwwerk. Ze konden nog met geen mogelijkheid beseffen welke geheimen er hier schuilgingen. Geheimen die ze buiten de geschiedenis zouden laten.

In tegenstelling tot de andere illustraties in de reeks “Geketend/Ontketend” heeft “De Ontdekking van Atlantis” geen tegenhanger. Dit is namelijk een toegangspoort tot de landen Ammocualli (verbeeld in“Geketend”) en Cuahuitl (verbeeld in“Ontketend”). Een moment in de geschiedenis dat zo lang geleden is dat feit en fictie niet meer van elkaar te onderscheiden zijn geeft mij als maker een houvast om structuur aan te brengen tussen de verschillende werken.

(2018, potlood en digitaal ingekleurd)

Over Pepijn Schermer

Pepijn Schermer profielfotoMijn naam is Pepijn, en ik maak illustraties, strips en stop-motion animaties onder de naam Schemer Illustraties.

Recentelijk heb ik een heftige periode gehad, gepaard met overspannenheid en depressie en ik heb die emoties geprobeerd te vangen in een reeks illustraties die hier te zien en te koop zijn. (Misschien is het herkenbaar.) Ik denk dat de beelden meer voor zich spreken dan wat ik in woorden kan stoppen, dus ik laat het verder hierbij, en wil u uitnodigen even rond te kijken. Er staat bondige uitleg bij elk schilderij.

Alle werken