“De Reis van het Blije Monster” (Ontketend II)

“De Reis van het Blije Monster” (Ontketend II) van Pepijn Schermer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

“De Reis van het Blije Monster” (Ontketend II) van Pepijn Schermer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440830
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 gratis verzending!

Omschrijving

Het enorme beest bewoog als ongehinderd door het gewicht wat hij nog met zich meezeulde. Met elke stap in de frisse lucht vervaagde de herinnering aan voorgaande tijden.

Deze illustratie is een deel van de reeks "Geketend/Ontketend" waarin ik op een metaforische manier mijn depressie heb geprobeerd te verwerken. Ik heb in de reeks "Geketend" een aantal van de bijkomende emoties gekanaliseerd. In "Ontketend" heb ik geprobeerd die beelden gevoelsmatig te spiegelen, in de hoop mijn eigen gevoel weer terug te vinden.

Dit werk is de directe tegenhanger van "De Möbius Draak” (Geketend II)

(2018, potlood en digitaal ingekleurd)

Over Pepijn Schermer

Pepijn Schermer profielfotoMijn naam is Pepijn, en ik maak illustraties, strips en stop-motion animaties onder de naam Schemer Illustraties.

Recentelijk heb ik een heftige periode gehad, gepaard met overspannenheid en depressie en ik heb die emoties geprobeerd te vangen in een reeks illustraties die hier te zien en te koop zijn. (Misschien is het herkenbaar.) Ik denk dat de beelden meer voor zich spreken dan wat ik in woorden kan stoppen, dus ik laat het verder hierbij, en wil u uitnodigen even rond te kijken. Er staat bondige uitleg bij elk schilderij.

Alle werken