Gene Simmons van Kiss schilderij

Gene Simmons van Kiss schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Gene Simmons van Kiss schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193766
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Israëlisch-Amerikaans rockmuzikant, zanger en acteur Gene Simmons, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Gene Simmons (Tirat Carmel (Israël), 25 augustus 1949) is een Israëlisch-Amerikaans rockmuzikant, zanger, acteur en zakenman. Hij werd geboren onder de naam Chaim Witz, die werd veranderd naar Gene (Eugene) Klein toen hij op negenjarige leeftijd met zijn moeder (Flora Klein, een Joods-Hongaarse immigrante geboren in Jand, een klein Hongaars dorpje) emigreerde naar de Verenigde Staten, nadat zijn vader hen had verlaten.

Hij richtte eind jaren 60, begin jaren 70 samen met Stanley Eisen (Paul Stanley) de rockband Wicked Lester op. Zij namen één album op, maar dit werd tot 2002 niet uitgegeven. Nadat deze band ter ziele ging, richtte hij, weer samen met Paul Stanley in 1972 KISS op. Dit moest 'de band die ze altijd al hadden willen zien, maar nooit te zien kregen' worden. Als drummer werd Peter Criscoula (Peter Criss) aangetrokken en als sologitarist Paul Frehley (Ace Frehley). In deze bezetting is Gene zanger/bassist in persona van de vuur- en bloedspuwende "demon".

Gene is een veelzijdige artiest. Hij speelt basgitaar, gitaar en een beetje piano. Hij zingt, componeert en acteert ( Never Too Young to Die, Trick or Treat, Red Surf, ...). Ook staat hij bekend als muziek- en televisieproducer. Zo ontdekte hij enkele bekende rockbands, zoals

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken