*HD* Schilderij Vincent van Gogh, De Sterrennacht

*HD* Schilderij Vincent van Gogh, De Sterrennacht van Schilderijen Nu

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 181331

*HD* Schilderij Vincent van Gogh, De Sterrennacht van Schilderijen Nu

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

- HD: Hoogste kwaliteit, perfecte uitsnede
- De Sterrennacht van Vincent van Gogh
- Mooi schilderij van Vincent van Gogh
- Erg mooie kleuren
- Zeer hoge kwaliteit reproductie van dit schilderij

Schilderij Vincent van Gogh. Van Gogh wordt tegenwoordig gezien als een van de grote schilders van de 19e eeuw. Deze erkenning kwam echter pas laat. Tijdens zijn leven werd er waarschijnlijk maar 1 schilderij verkocht. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten.

Van Gogh schilderij kopen? Bestel nu een reproductie van het schilderij van Van Gogh op canvas.

De sterrennacht is een schilderij van de Nederlandse postimpressionistische kunstschilder Vincent van Gogh.

Het werk is geschilderd in olieverf op doek en meet 73 bij 92 cm. Het wordt gezien als een van de grote meesterwerken van deze schilder. Het behoort tot de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York City.

Vanaf 1888 heeft Van Gogh meerdere stukken geschilderd die op De sterrennacht lijken. Hij noemde deze periode zijn Studie van de sterrenhemel. Zo schilderde hij in 1888 het stuk Sterrennacht boven de Rhône, dat erg op dit schilderij lijkt. Vincent van Gogh maakte De sterrennacht toen hij in het ziekenhuis van Saint-Paul-de-Mausole in Saint-Rémy-de-Provence was in juni 1889. Ook maakte hij een aantal pentekeningen met hetzelfde onderwerp. Halverwege september stuurde hij de sterrennachtschilderijen naar zijn broer in Parijs.

Het schilderij is

Over Schilderijen Nu

Schilderijen.nu omvat een collectie van 's werelds mooiste schilderijen. Hier een selectie van de mooiste werken voor reproductie. Veel kunstwerken zijn zowel mooi voor een klassiek als modern interieur.Onze schilderijen:- Gegarandeerd het mooiste schilderij op canvas- Hoogste resolutie om prachtig af te drukken- Mooie diepe kleuren- 100% kwaliteit

Alle werken