Herfstachtig en Bos

van Tobias Luxberg

- Werkcode: 363179

Tobias Luxberg over Herfstachtig en Bos

Herfstachtig en Bos
Herfstachtig en Bos vind je in de categorieën Bomen, Bossen, Fotografie, Kleur collecties, Seizoenen, Zweige, herbstlich en rötlich.
Tobias Luxberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tobias Luxberg

Fotografie is mijn passie... Regen, sneeuw, mist en zonneschijn en ik ga het platteland verkennen op zoek naar die op een na beste boom, een tafereel waar ik me mee verbonden voel of dat ik simpelweg opneem in de steeds veranderende schoonheid van het landschap. Ik ben niet geobsedeerd door de technische aspecten van de fotografie. Ik probeer sfeer te voelen, bijzondere momenten in de tijd te beleven die dienen als een herinnering dat er veel meer is aan landschapsfotografie dan een foto. De bedoeling is om de minder voor de hand liggende en verborgen geheimen van de natuur te inspireren en te laten zien.

Alle werken van Tobias Luxberg


Waarom je kiest voor Herfstachtig en Bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfstachtig en Bos van Tobias Luxberg

Koop de foto Herfstachtig en Bos van Tobias Luxberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 363179
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.