-Koeien en picknick

-Koeien en picknick van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

-Koeien en picknick

van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

-Koeien en picknick van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 362220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

-Koeien die genieten van hun picknick. Lekker samen naar buiten in de natuur in de frisse buitenlucht je lunch of picknick opeten. Heerlijk Bougondisch smullen van al het lekkers .Voor het knoeien hebben de koeien een slabbetje voor. Een hedendaags schilderij waarin de dieren de hoofdrol hebben.
Een modern hedendaags figuratief kunstwerk opgezet met een verscheidenheid aan verftechnieken .
Dit dierenschilderij is geschilderd door kunstenares Mir Mirte Kolkman in een vrolijke setting van kleuren . Mooi koeienschilderij voor thuis in u interieur of ter inspiratie op kantoor of erg leuk als blikvanger in een bedrijf. Kunst brengt vaak een fantastische toevoeging op de werkvloer . Even als afleiding of om de gedachtes te verzetten of juist een meerwaarde als inspiratiebron.
Ook leuk voor een locatie waar dagelijks lekker word gegeten of eten word bereid. Proost !
Op u gezondheid !

Dit werk wordt aangeboden door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip profielfotoEven voorstellen: Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip geboren in 1963 te Oldenzaal.AutodidactAlles wat met creativiteit te maken had boeide mij van jongs af aan enorm.Na veel landelijk omzwervingen ben ik uiteindelijk met mijn mooie fijne gezin in de Achterhoek gaan wonen.Omringd door de prachtige rustige dorpse natuurlijke omgeving .Waar ik veel inspiratie kan zien ontdekken en kan omzetten en tot uiting kan brengen op het doek.Mijn Mir kunstwerken ontstaan vanuit passie die ik los laat op het doek .Veelal kleurrijk en geïnspireerd door dieren met soms wat toegevoegde humor zoals koeien die picknicken kippen die muziek maken . Waarbij veel variatie in verschillende stijlen en vormen herkenning is van mijn kunstwerken . Deze veelzijdigheid is iets wat ik omarm en wat bij mij hoort .Ik geef het dan ook volop de ruimte . Zo voor mezelf grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen op te zoeken en aan te gaan verschillende verftechnieken uit te proberen en hiermee aan het werk te gaan .Dit alles geeft me het vrije gevoel om te schilderen wat ik graag wil en doe dat dan ook met veel plezier .Ik geniet ervan om zowel abstract als figuratief te schilderen.Veelal vind ik mijn inspiratie in de natuur of vanuit de verbeelding.Ik hoop dat ik met mijn schilderkunst een warme ,gezellige sfeer kan toevoegen in de huislijke woonomgeving of ter inspiratie op de werkvloer . Kleurrijke groet,Kunstenares Mir

Alle werken