Kontorhaus Dockland in Hamburg van Peter Norden

Werkcode: 139 464 Kopieer de werkcode

Peter Norden profielfoto Das Dockland ist ein Bürogebäude an der Elbe in der Nähe des ehemaligen England-Fähranlegers im Hamburger Stadtteil Altona-Altstadt. Das sechsgeschossige Gebäude hat einen markanten Querschnitt in Form eines Parallelogramms und ragt wie ein Schiffsbug hinaus bis über das Wasser.

Das Grundstück zwischen dem Fischereihafen und der Elbe wurde Ende 2002 aufgeschüttet. Der Bau wurde 2005 fertiggestellt und am 31. Januar 2006 eingeweiht.

Der Entwurf für Dockland stammt vom Hamburger Büro BRT Architekten Bothe Richter Teherani. Eine Besonderheit in dem Gebäude sind die diagonal verkehrenden Personenaufzüge.

Die fast 500 Quadratmeter große Dachterrasse bietet einen guten Blick über den Hamburger Hafen und das nördliche Elbufer; sie ist über eine der beiden Freitreppen für die Öffentlichkeit zugänglich; Vertreter der Presse benötigen jedoch eine Drehgenehmigung.( Aus Wikipedia)

Dit werk wordt aangeboden door Peter Norden

Peter North, geboren in Hamburg in 1940. Ik ben gekomen om de sculpturale vormen in het najaar. Met de computermuis, speelde ik een beetje aan het programma Paint en besefte dat ik goed kan ontspannen in het ontwerpen en schilderen van foto's met de vele verschillende manieren brengt veel vreugde voor mij op de computer. Na verloop van tijd, heeft een groter aantal beelden zo opgebouwd. Maak digitale kunst, computer kunst, Pixel Art, Digital Multi of simpel gezegd de beeldende kunst op de computer is het experimenteren en spannende manier de hedendaagse artistieke beelden te kopen. In de vele, dagelijkse vermenigvuldigen internet galeries kunt u de enorme ontwikkeling van deze nieuwe kunststroming die zich snel verspreidt, met zijn eindeloze artistieke mogelijkheden zie, denk ik, alleen waarnemen met bewondering. Ondanks de computer-technologie, dat ik de foto's in mijn hoofd, maar ontstaan ??en worden in plaats daarvan gemaakt met borstel en pen met de computermuis. Sommige van mijn beelden worden verwerkt als collages met foto's, mixed media, of verwerkte maar alleen foto's van verschillende lagen met elkaar. Op deze manier levert zeer interessante werken. De beelden kunnen worden op canvas. krijgen op aluminium, in acryl, binnen of poster. Zij krijgen de beelden in verschillende maten, zodat ze het geschikt is voor uw muur.

Meer weten over Peter Norden?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Ruud, Bed en Breakfast Van Gogh
    Nederland
    5 / 5

    perfecte kwaliteit, Beloofde producten komen 100% overeen met de geleverde producten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    John
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
    Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Jos
    Nederland
    4.5 / 5

    Alles wat is beloofd is waar gemaakt
    Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    E.A.Balk
    Nederland
    5 / 5

    Kunstwerk voldoet aan verwachting
    Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Theo
    Nederland
    4.5 / 5

    goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
    goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Ed Brienen
    Nederland
    4.5 / 5

    In een woord echt geweldig.
    De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    pascal
    Nederland
    5 / 5

    Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Lia
    Nederland
    5 / 5

    Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    J
    Nederland
    5 / 5

    ziet er uit zoals op de site
    Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Kontorhaus Dockland in Hamburg van Peter Norden als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden