Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 3 uur geldig!

'Lonely lilac Rose'

van Roelina Holtrop

- Werkcode: 648159

Roelina Holtrop over 'Lonely lilac Rose'

Ontluikende lila roze roos in ochtendlicht.
'Lonely lilac Rose' vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Creativiteit, Decoratie, Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Huwelijk, Lente, Lichtval, Liefde, Roze, Rozen en Slaapkamer.
Roelina Holtrop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roelina Holtrop

Roelina M. Holtrop: Fine fleur van de fotografie

Ben je een vroegbloeier of een laatbloeier? Het is maar hoe je het bekijkt. Roelina is het allebei! Al vroeg straalde ze als danseres/zangeres. Ze reisde de wereld over en deed zelfs mee aan het Nationale Songfestival met de groep Sisters. Wat volgde was een veelzijdig leven vol verrassingen en avontuur. Dankzij haar werk als styliste, stemacteur en persvoorlichter voor RTL, waren de tv-wereld en showbizz nooit ver weg. Uiteindelijk gesetteld in Amsterdam, getrouwd en moeder van een zoon, bleek Roelina nóg een creatief talent te hebben. Na haar studie aan de Fotovakschool Amsterdam vond ze haar echte bestemming als fotograaf. Noem haar een laatbloeier, zo je wilt, maar in de fotografie komt alles samen. Haar gevoel voor mensen, styling, improviseren (en regisseren) én de natuur. Roelina's indrukwekkende foto's van jubelende, bloeiende bloemen zijn een feest. De liefde voor hun diepe kleuren en grillige vormen spat ervan af.
Hang ook zo'n fleurig fotofeest aan je wand en breng je huis – vroeger of later – tot bloei. Of neem eens zo'n fotografisch bloemetje mee als indrukwekkend cadeau. Gegarandeerd een schot in de roos!
Tekst: Marique de Vries.

Alle werken van Roelina Holtrop


Waarom je kiest voor 'Lonely lilac Rose' op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

'Lonely lilac Rose' van Roelina Holtrop

Koop de foto 'Lonely lilac Rose' van Roelina Holtrop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 648159

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 99 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.