-My Light-

van Hans Vink

- Werkcode: 82 127

Hans Vink over -My Light-

Uit de serie My Light
-My Light- vind je in de categorieën Fantasie, Fotografie, Surrealisme en Vrouw.
Hans Vink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hans Vink

Mijn naam is Hans Vink en woon en werk in Noordwijk. Naast mijn werk heb ik veel interesse in Fotografie. De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan verdiepen in wat er komt kijken bij het maken van een foto; zoals compositie, licht en standpunt. Ik fotografeer met een Nikon D7000 en een Nikon 18-105vr objectief in combinatie met een SB 600 Flitser.
Ik vind het belangrijk dat een fotograaf een eigen stijl ontwikkelt en zo ben ik ook bezig om deze bij mezelf te ontwikkelen. Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van mensen op strand en duinen, alles geplaatst in een eigen verhaal.
Mijn doel is om mijn hobby verder te ontwikkelen en steeds betere/ mooiere foto's te maken. Op deze site vind je mijn mooiste foto's!

Alle werken van Hans Vink


Waarom je kiest voor -My Light- op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

-My Light- van Hans Vink

Koop de foto -My Light- van Hans Vink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82 127
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden