(Nederlands) "Schotse Hooglander, puntig en pluizig" van Ludifant

Werkcode: 1 161 504 Kopieer de werkcode

Ludifant profielfoto De Schotse hooglander, een geliefd symbool van ruige natuur, heeft een kleurrijk verleden. Tot 1849 waren de meeste Schotse hooglanders zwart van kleur. Maar in 1840 sprak koningin Victoria haar voorkeur uit voor rode dieren, simpelweg omdat ze deze mooier vond. Ze gaf bevel om meer rode hooglanders te fokken, en sindsdien zijn blonde en zwarte hooglanders zeldzamer geworden.

Als je goed kijkt naar een schilderij van de Schotse hooglander, zou je koningin Victoria zelfs kunnen ontdekken. Majestueus en koninklijk aanwezig, is ze een deel van de geschiedenis van deze prachtige dieren. Maar wat zegt de tekst op het schilderij? "Just because I'm sharp doesn't mean I can't also be soft and fluffy." Een krachtige boodschap over de dualiteit van de natuur, waar scherpte en zachtheid hand in hand kunnen gaan.

De mens heeft vaak de neiging om snel een oordeel te vellen, maar is dat wel altijd het belangrijkste? Het is een vraag die wordt opgeroepen door dit kunstwerk. Misschien is er meer te zien en te begrijpen wanneer we zonder vooroordelen kijken naar de schoonheid van de natuur en haar vele facetten.

Dit digitale schilderij is rijk aan details, en het is een waar genot om het van dichtbij te bewonderen. Het kan prachtig groot geprint worden, waardoor de complexiteit en pracht van de Schotse hooglander en de boodschap van de tekst nog beter tot hun recht komen. Een kunstwerk dat uitnodigt tot dieper kijken, nadenken en waarderen van de natuurlijke wereld om ons heen

Er zijn vier versies van het gedicht in het Frans, Duits, Engels en Nederlands

Dit werk wordt aangeboden door Ludifant

"Alle dingen of gebeurtenissen die je onderscheidt, graai je zelf bijeen uit een onafgebroken ongeordende stroom indrukken."

Ludifant speelt met dit groeperen van kleuren en schakeringen tot objecten en concepten en met de absurditeit van de ideeën die zich zo in mensen hun hoofden hebben genesteld.
Zijn werk is digitaal of "echt". "Echt" betekent dan, dat hij zijn eigen werk na schildert en dus vervalsd of.. dat hij digitale voorstudies maakt,maar wel schildert met verf, het is maar hoe je het ziet.

Wat er is afgebeeld gaat nooit om wat je denkt dat erop staat en is dus ook een soort zoekplaatje en perfect om heel groot af te drukken. Vooral aan de randjes zul je veel dingen blijven ontdekken, die eigenlijk net niet aanwezig zijn.

Zijn proces is digitale manipulatie en context afhankelijke convolutie door neurale netwerken. Met zelfgemaakte software, die na ieder project wordt geupdate speelt en leert de Ludifant zich een weg door de menselijke waarneming en latente content.

Meer weten over Ludifant?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
J. Gasille
Nederland
4.5 / 5

Geweldig!!!!
Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Adrie Hopstaken
Nederland
5 / 5

Prachtige foto inlijsten ging zeer vlot, complimenten voor dit bedrijf

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Marlies
Nederland
5 / 5

Super service
Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Gerald
Nederland
5 / 5

zeer professioneel, adequaat en pro-actief
op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Angelique
Nederland
5 / 5

Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Romy van Ree
Nederland
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit schotse hooglander kunstwerk (Nederlands) "Schotse Hooglander, puntig en pluizig" van Ludifant op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 21 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
124,-112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!