"Ode to 34" a Geometric representation of the number 34

van E11en den Hollander

- Werkcode: 278 793

E11en den Hollander over "Ode to 34" a Geometric representation of the number 34

Ode to 34 is meer een puzzel dan een schilderij. Het is een gecondenseerde vorm van slim vormgegeven informatie. Een trigger voor het onderbewuste en een feestje om te maken.

Waarom 34?
op 11-11-16 kwam er een einde aan mijn 33e levensjaar. 34 vond ik aanankelijk maar een onbeduidend getal. Tot ik er research naar ging doen, toen bleek 34 juist zeer interessant! 34 is een fibonacci getal, een pellgetal, een markove getal en een heptagonaal getal. Het is het atoomnummer van het scheikundige element seleen of selenium, een kristallijne vorm die licht omzet in electriciteit.

Al researchend ontstond het idee om al deze informatie gecondenseerd en gecodeerd weer te geven in een strakke afbeelding. Op de prent zie je van buiten naar binnen: geomtrische weergave van de harmonieen van de verschillende fibonacci getallen ( 1,1,2,3,5,8,13,21,34 etc) De stippen in de 2e ring ( van buiten naar binnen) zijn de standaard scheikundige weergave van het atoom seleen. De verschillende streepjes om de binnenste cirkel heen geven zowel de fibonaccigetallen als priemgetallen weer en het heptagonale karakter van 34 vind je binnen in de middelste cirkel.

Muzikanten herkennen de pythagoras/ fibonacci harmonieen doorgaans meteen :)
"Ode to 34" a Geometric representation of the number 34 vind je in de categorieën Bewustzijn, Cirkel, Contemporary, Fibonacci, Fractal, Geometrie, Gulden snede, Illustraties, Meditatie, Modern, Schilderijen, Surrealisme en Tekeningen.
E11en  den Hollander profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door E11en den Hollander

Alle werken van E11en den Hollander


Waarom je kiest voor "Ode to 34" a Geometric representation of the number 34 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

"Ode to 34" a Geometric representation of the number 34 van E11en den Hollander

Koop de illustratie "Ode to 34" a Geometric representation of the number 34 van E11en den Hollander op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278 793
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden