'Overlever'

'Overlever' van Tanja Otten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 398145

'Overlever' van Tanja Otten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
'Overlever' van Tanja Otten

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een leeuw met een verhaal:
Dit is Omar en hij is gered uit een achtertuin in Slowakije. Hij was toen sterk vermagerd en had allerlei verwondingen. Hij was eigenlijk meer dood dan levend toen Stichting leeuw hem in veiligheid bracht. Een aantal jaren heeft hij de tijd nodig gehad om op te knappen en weer een stoere leeuw te worden. En toen dat gebeurde werd hij beloond met een reis naar Afrika. Omar geniet nu van de vrijheid op een paar hectare land, waar hij zo nodig bijgevoederd wordt.
Een welverdiend happy end.

Over Tanja Otten

Tanja Otten profielfotoHallo,
Wat leuk dat u een kijkje komt nemen bij mijn foto's. Het is mijn doel om het plezier dat ik beleef tijdens het maken van de foto's over te brengen aan de kijker. Fotograferen doe ik met passie en ik kies graag de onderwerpen die mij op dat moment aanspreken. Mijn grootste passie is het fotograferen van dieren en dan bij voorkeur close-up; het liefst zo close-up dat ik ze ook even kan aaien. Maar natuur, steden en mensen zijn voor mij ook dankbare onderwerpen om vast te leggen.
Mocht u meer foto's willen zien kan dit op mijn website https://www. panthera25.fotoport.nl.
Er is inmiddels een nieuwe website in de maak en ik hoop dat als hij begin volgend jaar in de lucht gaat, u ook daar te kunnen verwelkomen.

Alle werken