Prince Schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 207 374

Paul Meijering over Prince Schilderij

Realistisch schilderij in acryl van de Amerikaanse artiest, zanger, muzikant, acteur en icoon Prince, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij in 120 x 90 cm en VERKOCHT

Prince Rogers Nelson, beter bekend onder zijn artiestennaam Prince (Minneapolis, 7 juni 1958 ? Chanhassen, 21 april 2016), was een Amerikaans popartiest en in de funktraditie en gitarist in de rocktraditie, een componist, pianist, toetsenist, bassist en danser. Daarnaast was hij ook platenproducer, en tijdelijk ook filmregisseur en acteur. Zijn muziek is een mengeling van blanke en zwarte muzikale invloeden, zoals Sly & the Family Stone, James Brown, Jimi Hendrix, Marvin Gaye, Carlos Santana, Curtis Mayfield en Joni Mitchell. Prince maakte vaak gebruik van zijn kopstem en deed dat vooral in de eerste jaren van zijn carrière. Prince stond bekend als een ambitieuze en getalenteerde workaholic, was een vernieuwer in de popmuziek en bracht daarnaast eveneens vernieuwende en opzienbarende liveshows.
Prince Schilderij vind je in de categorieën Componist, Contemporary, Funk, Gitaar, Muziek, Paul Meijering, Prince, Purple Rain (album), Purple Rain (nummer), Rock, Schilderijen en Sterren en bekende mensen.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Prince Schilderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Prince Schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Prince Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 207 374
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
189,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden