"Royal Respect II" (gezien bij vtwonen) Bloemstilleven met Delfts vaasje en roodborst

van Sander Van Laar

- Werkcode: 854 744

Sander Van Laar over "Royal Respect II" (gezien bij vtwonen) Bloemstilleven met Delfts vaasje en roodborst

De "Royal Respect II" met de Delfst blauwe vaas is een kunstwerk van Sander van Laar. De wanddecoratie is een vervolg van zijn fotografische bloemstilleven "Royal Respect" die gemaakt was tijdens de eerste Lockdown van Nederland.

Bloemstilleven "Royal Respect II" met Delfst blauw vaasje en een roodborstje (die voor betekenis staat voor helderheid, positiviteit, vreugde, bescherming) met een stel prachtige bloemen maakt Sander een prachtig nieuw kunstwerk voor aan uw muur in huis of op kantoor.
"Royal Respect II" (gezien bij vtwonen) Bloemstilleven met Delfts vaasje en roodborst vind je in de categorieën Blauw, Bloemen, Bloemstilleven, Collage, Delft, Delfts Blauw, Digitale Kunst, Fotografie, Respect, Roodborst, Vaas, positiviteit en vtwonen.
Sander Van Laar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Van Laar

Van Laar (43) uit Veenendaal, getrouwd en is vader van 2 prachtige kinderen. Naast zijn gezin heeft hij nog een grote passie voor fotografie en beeldbewerken.

De nieuwe meester van het stilleven met bloemen die nooit verwelken.
Iedereen houdt toch van prachtige boeket? Sander van Laar brengt kleurrijke rust in huis met boeketten die niet snel vergaan. Met zijn fototoestel en met het fotobewerkingsprogramma Photoshop treedt hij op eigentijdse wijze in de voetsporen van de oude Hollandse Meesters.

In 2017 won Sander een prijs "De Grote Paul 2017".
"Daar werd hij bestempeld als de nieuwe digitale kunstenaar van de hedendaagse kunsten in de fotografie. Sander maakt van alles een Kunstwerk"

Belangrijkste wat Sander in zijn (bloem) stillevens wilt zien is lijnenspel, fluweelzachte bloemen gecombineerd met dramatisch contrasten.

Het gevoel geven dat het geschilderd is maar dan met een digitale touch zo is er voor elk pixeltje wel wat wils...
Een waar genot om aan uw muur sander zijn kunstwerken aan de muur te hebben.
Dit is ook waarom werk aan de muur een aantal hedendaagse bloemstillevens heeft uitgekozen voor het televisie programma van VTwonen Verliefd op je huis van SBS6 met als presentator Kees Tol ( Die tevens nu ook een prachtig "van Laar Royal FLora" aan de muur heeft hangen )

Kijkt u gerust naar mijn website voor eventueel gelimiteerd bloemstillevens deze worden in oplages gemaakt met Certificaat. https://www.sandervanlaar.com

Alle werken van Sander Van Laar


Meer weten over Sander Van Laar?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor "Royal Respect II" (gezien bij vtwonen) Bloemstilleven met Delfts vaasje en roodborst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

"Royal Respect II" (gezien bij vtwonen) Bloemstilleven met Delfts vaasje en roodborst van Sander Van Laar

Koop dit digital art werk "Royal Respect II" (gezien bij vtwonen) Bloemstilleven met Delfts vaasje en roodborst van Sander Van Laar als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 854 744
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden