Smoke 'em if you got 'em.

Smoke 'em if you got 'em. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Smoke 'em if you got 'em.

van Pieter van Roijen

Smoke 'em if you got 'em. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 364816

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 106 gratis verzending!

Omschrijving

De uitdrukking "Smoke 'em if you got' em" of "Smoke if you got 'em" betekend "doe maar wat je wilt, als je de middelen er voor hebt". Neem een permanente rookpauze en doe ff een peukie met deze foto aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken