Smoke 'em if you got 'em.

van Pieter van Roijen

- Werkcode: 364 816

Pieter van Roijen over Smoke 'em if you got 'em.

De uitdrukking "Smoke 'em if you got' em" of "Smoke if you got 'em" betekend "doe maar wat je wilt, als je de middelen er voor hebt". Neem een permanente rookpauze en doe ff een peukie met deze foto aan de muur.
Smoke 'em if you got 'em. vind je in de categorieën Fotografie, Roken (tabak), Silhouet en Zwart-wit.
Pieter van Roijen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken van Pieter van Roijen


Waarom je kiest voor Smoke 'em if you got 'em. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Smoke 'em if you got 'em. van Pieter van Roijen

Koop de foto Smoke 'em if you got 'em. van Pieter van Roijen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 364 816
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden