'Take me by the hand.'

'Take me by the hand.' van Michael Klinkhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

'Take me by the hand.'

van Michael Klinkhamer

'Take me by the hand.' van Michael Klinkhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 160932
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

On my bicycle around PP in the corner of my eye, I noticed this really old temple buildings and as always there might be something out there....waiting and messing around for the right moment. Young monk and some kids with a puppy dog are coming towards me!. I use my 28mm lens & Magic!....Hope you like it as much as I do! photo by MK in Cambodia 8-2015.

Dit werk wordt aangeboden door Michael Klinkhamer

Michael Klinkhamer profielfotoFotograaf Michael Klinkhamer woont en werkt al geruime tijd als fotograaf in zuid-oost Azie- Cambodia. Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam. Tegenwoordig organiseer ik hier in Cambodja fotografie workshops en geheel verzorgde foto safari's met als thema's reisfotografie en straat fotografie. Na een professionele carriere van 25 jaar als fotograaf voor tijdschriften en reclame buro's heb ik mijn werkgebied sinds 2013 ingeruild, voor waar mijn hart ligt. Tijdens de vele fotografie avonturen ontdek ik constant nieuwe mogelijkheden om bijzondere foto's te maken. Portretten en straat fotografie maar ook landschappen, bloemen, verweerde muren, en andere soms iets wat bizarre momenten in het 'Kingdom of Wonders, Cambodia.' Vanuit deze website biedt ik een aantal van mijn beste foto's aan. Foto's die geschikt zijn om lekker groot aan de muur te hangen, bij jou boven de bank of in je slaapkamer. De foto's zijn ook heel geschikt voor in bedrijven, converentie ruimten, of restaurants. Terwijl ik met de Cambodiaphototours.asia op zoek ben meestal met een kleine groep fotografen naar nieuwe beelden. Ik omschrijf deze foto's meestal met één woord; 'Moodimages'. Een deel (25%) van je aankoop wordt gebruikt om de aller armsten mensen hier in Cambodia een beetje te helpen, met een bijdrage voor die mensen die leven en moeten overleven in de 'slums'. Persoonlijk zorg ik ervoor dat de hulp op de juiste plek terecht komt. Alvast bedankt en veel kijkplezier! Groetjes Michael Klinkhamer.

Alle werken