"Tangled", "Verstrengeld"

van keanne van de Kreeke

- Werkcode: 113 609

keanne van de Kreeke over "Tangled", "Verstrengeld"

Illustratie die de warme gloed van de herfst uitstraald. Het nog vasthouden aan de groei, en tegelijk het langzaam aan loslaten ervan.
"Tangled", "Verstrengeld" vind je in de categorieën Art, Bladeren, Bomen, Bossen, Groen, Illustraties, Kleuren, Kunst, Landen & Reizen, Natuur en Weer, Schilderijen, Surrealisme, Tekeningen, Woonstijl Romantisch, coloufull en sensitief.
keanne van de Kreeke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door keanne van de Kreeke

Ik ben een Nederlandse illustratrice, woonde tot 1999 in Belgie, waarna ik naar Finland verhuisde samen met mijn Belgische echtgenoot. Nu ben ik ondertussen ook mama van 3 kinderen en zij inspireerde mij, als vrije kunstenaar, om deze meer toegepaste weg in te slaan. Ik illustreerde reeds tal van kinderboeken, vooral in Finland maar nu ook in Belgie. Verder illustreer ik kaarten, posters, reclamewerk en werk op maat (kinderkamers, muurschilderingen, illustraties bussen...). Verder ben ik gek op felle kleuren en allerlei kleine details...

Alle werken van keanne van de Kreeke


Waarom je kiest voor "Tangled", "Verstrengeld" als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

"Tangled", "Verstrengeld" van keanne van de Kreeke

Koop de illustratie "Tangled", "Verstrengeld" van keanne van de Kreeke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 113 609
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden