Nederland Typisch Hollands van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Werkcode: 361 253 Kopieer de werkcode

Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip profielfoto -Hedendaagse schilderkunst van Mir Een oer-Hollands schilderij waarin de typisch herkenbare kenmerken van Nederland aanwezig zijn .Zoals de molens de ophaalbruggen de grachten en de grachtenhuizen met op de voorgrond de koe met de kaas die vervaardigd word vanuit de melk.
De boer en boerin op het de fiets , en de wind en de Holllandse molens. Een sfeervol gezellig vrolijk kunstwerk van Kunstenaar Mir /Mirthe Kolkman geschilderd in een hedendaagse moderne kleurrijke kunststijl .Mooi kunstwerk voor thuis in u interieur of ter inspiratie op kantoor of erg leuk als blikvanger in een bedrijf. Kunst brengt vaak een fantastische toevoeging op de werkvloer . Voor in huis of op de werkvloer dus deze top creatie uit Nederland .Geschilderd in een verscheidenheid van verftechnieken figuratief gecombineerd met modern in een mooi gekleurd palet gemaakt door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip //http://www.kunstenaresmir.nl//
Een vrolijk sfeervol hollands tafereel

Dit werk wordt aangeboden door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Even voorstellen: Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip geboren in 1963 te Oldenzaal.AutodidactAlles wat met creativiteit te maken had boeide mij van jongs af aan enorm.Na veel landelijk omzwervingen ben ik uiteindelijk met mijn mooie fijne gezin in de Achterhoek gaan wonen.Omringd door de prachtige rustige dorpse natuurlijke omgeving .Waar ik veel inspiratie kan zien ontdekken en kan omzetten en tot uiting kan brengen op het doek.Mijn Mir kunstwerken ontstaan vanuit passie die ik los laat op het doek .Veelal kleurrijk en geïnspireerd door dieren met soms wat toegevoegde humor zoals koeien die picknicken kippen die muziek maken . Waarbij veel variatie in verschillende stijlen en vormen herkenning is van mijn kunstwerken . Deze veelzijdigheid is iets wat ik omarm en wat bij mij hoort .Ik geef het dan ook volop de ruimte . Zo voor mezelf grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen op te zoeken en aan te gaan verschillende verftechnieken uit te proberen en hiermee aan het werk te gaan .Dit alles geeft me het vrije gevoel om te schilderen wat ik graag wil en doe dat dan ook met veel plezier .Ik geniet ervan om zowel abstract als figuratief te schilderen.Veelal vind ik mijn inspiratie in de natuur of vanuit de verbeelding.Ik hoop dat ik met mijn schilderkunst een warme ,gezellige sfeer kan toevoegen in de huislijke woonomgeving of ter inspiratie op de werkvloer . Kleurrijke groet,Kunstenares Mir

Meer weten over Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

E Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Anneke Tittulaer Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Jan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Kim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Familie Lensink Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Sabine Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Jeannette Reinhout Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Bedankt voor de goede en snelle service! En wat is de prent leuk! Ben er heel blij mee! Jeannette.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2022
Janneke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Inge Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Ciska Postema Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Maartje Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Alles en iedereen is prima daar
Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
anoniem Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Fijne website Snelle levering Meteen antwoord na een vraag gesteld te hebben per mail

Verbeterpunten

Geen bericht over de datum van levering Geen afleverbon of dergelijk bewijs bij aflevering schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Nederland Typisch Hollands van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden