de Queensferry Crossing

van Babetts Bildergalerie

- Werkcode: 407 348

Babetts Bildergalerie over de Queensferry Crossing

Met 1,6 mijl (2,7 km) is de Queensferry Crossing de langste brug in zijn soort ter wereld en met een hoogte van 210m (689ft) is de Queensferry Crossing de hoogste van Groot-Brittannië. Gebouwd naast de Forth Road Bridge, leidt het de M90 snelweg over de Firth of Forth tussen South Queensferry in Lothian en North Queensferry in Fife.
de Queensferry Crossing vind je in de categorieën Bruggen, Edinburgh, Firth of Forth, Forth, Landmark, Landschappen, Natuur en Weer, River, Schotland, Viewpoint, place of interest en road.
Babetts Bildergalerie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Babetts Bildergalerie

Beroepsmatig van oorsprong werkzaam op het gebied van de belastingen was schilderen voor mij altijd een tegenwicht voor het stressvolle dagelijkse leven. Aanvankelijk ontwierp ik vooral met stiften op papier en in het verdere verloop met mobiles en beschilderde glazen potten. Met de geboorte van mijn tweede kind ben ik begonnen met schilderen op doek met acrylverf. Via de schilderkunst kwam ik bij de fotografie. Deze hobby was veel gemakkelijker te combineren met reizen. Ik leg met de camera vast wat ik mooi vind, maar schik ook motieven. De kijker van mijn foto's wil ik gewoon een glimlach op zijn gezicht toveren.

Alle werken van Babetts Bildergalerie


Waarom je kiest voor de Queensferry Crossing op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

de Queensferry Crossing van Babetts Bildergalerie

Koop de Queensferry Crossing van Babetts Bildergalerie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 407 348
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.