"La rêveuse"

van Nathalie Couret Art

- Werkcode: 998872

Nathalie Couret Art over "La rêveuse"

Het werk is origineel een schilderij van kunstenaar Nathalie Couret. Het is gemaakt met olieverf op doek. Te zien is een Dromerige vrouw in een opvallend kostuum. De kraag symboliseert de gevoelens en gedachten die haar nek klemmen maar haar tegelijkertijd ook sieren en sterker maken. De kunstenaar is geïnspireerd door de Aziatische cultuur, in het bijzonder Geisha's. Maar ook is de klassieke kunst een inspiratie geweest voor dit werk. Het werk straalt een mysterieuze maar ook iets romantische sfeer met veel contrast en kleur.

Het doel van de kunstenaar is om de kijker uit te dagen om het werk in hun beleving te laten spreken en om op zoek te gaan naar het verhaal achter het personage.

Dit werk, zowel klein als groot, is een eye-catcher voor in de huiskamer en geschikt voor alle inrichtingen. Van klassiek tot modern-chic.

Geïnteresseerd in een serie van soortgelijke werken? Bekijk ook even de andere werken van deze kunstenaar!
"La rêveuse" vind je in de categorieën Esthetische smaak, Expressionisme, Fantasie, Figuratieve kunst, Geisha, Kunst, Meditatie, Modern, Pierrot, Portret Schilderijen, Schilderijen, Vrouw en Warm glow.
Nathalie Couret Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nathalie Couret Art

Ik ben opgegroeid in een klein stadje in het zuiden van Frankrijk, waar het landschap, de rivieren en de kleuren altijd mijn aandacht hadden. Hier begon mijn liefde voor kunst en mijn eigen creatieve ontwikkeling.

Eind jaren '80 heb ik op de kunstacademie geleerd om de tijd te nemen en modellen, schaduwen en lijnen te observeren, om zelf de vormen in schilderijen te kunnen laten spreken.

Mijn liefde voor kunst en mijn gevoelens en passie voor kleuren, lijnen en contrasten maken mijn schilderijen mysterieus en spannend.

Mijn uitdaging is om de kijker uit te dagen en mijn werk in hun beleving te laten spreken. Mijn schilderijen geven geen antwoorden maar roepen juist vragen op.

Mijn werk is steeds verschillend in uitvoering. Personages met een verhaal, een harmonie van kleuren, strakheid, puurheid en romance.

Nathalie Couret
(1965)

Alle werken van Nathalie Couret Art


Waarom je kiest voor "La rêveuse" op behang

  • Het behang is prachtig. Mooie kleuren en geweldige kwaliteit. Het scheurt niet tijdens plakken en het zat er in no-time strak op.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Eenvoudig te plakken
  • Ga voor het wow-effect met een grote print!

"La rêveuse" van Nathalie Couret Art

Koop dit schilderij "La rêveuse" van Nathalie Couret Art als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 998872
Kies het materiaal Meer informatie
Behang (in banen)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
252 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.