"La rêveuse"

van Nathalie Couret Art

- Werkcode: 998 872

Nathalie Couret Art over "La rêveuse"

Het werk is origineel een schilderij van kunstenaar Nathalie Couret. Het is gemaakt met olieverf op doek. Te zien is een Dromerige vrouw in een opvallend kostuum. De kraag symboliseert de gevoelens en gedachten die haar nek klemmen maar haar tegelijkertijd ook sieren en sterker maken. De kunstenaar is geïnspireerd door de Aziatische cultuur, in het bijzonder Geisha's. Maar ook is de klassieke kunst een inspiratie geweest voor dit werk. Het werk straalt een mysterieuze maar ook iets romantische sfeer met veel contrast en kleur.

Het doel van de kunstenaar is om de kijker uit te dagen om het werk in hun beleving te laten spreken en om op zoek te gaan naar het verhaal achter het personage.

Dit werk, zowel klein als groot, is een eye-catcher voor in de huiskamer en geschikt voor alle inrichtingen. Van klassiek tot modern-chic.

Geïnteresseerd in een serie van soortgelijke werken? Bekijk ook even de andere werken van deze kunstenaar!
"La rêveuse" vind je in de categorieën Esthetische smaak, Expressionisme, Fantasie, Figuratieve kunst, Geisha, Kunst, Meditatie, Modern, Pierrot, Portret Schilderijen, Schilderijen, Vrouw en Warm glow.
Nathalie Couret Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nathalie Couret Art

Ik ben opgegroeid in een klein stadje in het zuiden van Frankrijk, waar het landschap, de rivieren en de kleuren altijd mijn aandacht hadden. Hier begon mijn liefde voor kunst en mijn eigen creatieve ontwikkeling.

Eind jaren '80 heb ik op de kunstacademie geleerd om de tijd te nemen en modellen, schaduwen en lijnen te observeren, om zelf de vormen in schilderijen te kunnen laten spreken.

Mijn liefde voor kunst en mijn gevoelens en passie voor kleuren, lijnen en contrasten maken mijn schilderijen mysterieus en spannend.

Mijn uitdaging is om de kijker uit te dagen en mijn werk in hun beleving te laten spreken. Mijn schilderijen geven geen antwoorden maar roepen juist vragen op.

Mijn werk is steeds verschillend in uitvoering. Personages met een verhaal, een harmonie van kleuren, strakheid, puurheid en romance.

Nathalie Couret
(1965)

Alle werken van Nathalie Couret Art


Waarom je kiest voor "La rêveuse" op acrylglas

  • Echt zo mooi, Nog beter en mooier dan ik had verwacht, Sieraad aan de muur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas

"La rêveuse" van Nathalie Couret Art

Koop dit schilderij "La rêveuse" van Nathalie Couret Art als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 998 872
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
308 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.