's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch van Phebe Lilian

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

's-Hertogenbosch van Phebe Lilian

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100701
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
96 gratis verzending!

Omschrijving

Den Bosch wordt op geheel eigen wijze geïllustreerd in deze grafische print van Phebe Lilian. Zowel het centrum van de stad als een aantal kenmerkende bezienswaardigheden worden uitgelicht. Zo zijn onder andere de Sint-Janskathedraal en de Drakenfontein weergeven.

Deze stijlvolle illustratie van Den Bosch is een must aan de muur voor elke Bosschenaar die trots is op zijn stad.

Over Phebe Lilian

Phebe Lilian profielfotoPhebe Lilian is afgestudeerd in februari 2011 in de richting vormgeving ruimtelijk ontwerp. Tijdens de opleiding is haar passie voor productontwerp ontstaan. Ze vind het heerlijk om te experimenteren met een materiaal om te onderzoeken wat ermee kan. Zo ontstaan er dan ook vaak producten waarbij het materiaal op een andere manier is gebruikt dan het normaalgesproken wordt toegepast.

Dit kan heel subtiel zoals de lamp Daisys voor Odesi, waarbij het lampenkappenmateriaal chintz op een niet gebruikelijke wijze is toegepast. Maar het kan ook heel letterlijk, zoals de gala-jurk van paperclips voor Kunst om het Lijf, waarbij het doel is om mensen anders te leren kijken naar een bestaand materiaal.

Naast haar eigen kijk op materiaal gebruik houd ze er van een bepaalde eenvoud te behouden in haar ontwerpen zodat ze een sterk, duidelijk en krachtig beeld vormen met een ?cleane look?.

Phebe werkt in opdracht maar maakt ook vrij werk. Op phebelilian.nl vind u een online portfolio van haar uiteenlopende ontwerpen. Recente projecten en projecten in progress zijn te vinden op haar blog.

Alle werken