0-99 Up

0-99 Up van Peer Rutten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

0-99 Up

van Peer Rutten

0-99 Up van Peer Rutten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 809391
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
162 gratis verzending!

Omschrijving

Cijfers oplopend

Dit werk wordt aangeboden door Peer Rutten

Peer Rutten profielfotoPeer Rutten (1962) groeide op in Helden en toonde al vroeg belangstelling voor het afbeelden van de omringende wereld. Zijn talent werd al spoedig door zijn omgeving opgemerkt, wat resulteerde in talloze portretten van kennissen en vrienden. Hoewel soms al jaren oud, hebben deze tekeningen nog steeds niets aan helderheid en authenticiteit verloren.
Na de grafisch studie in Eindhoven, wist Peer Rutten zich binnen korte tijd als illustrator/vormgever verdienstelijk te maken bij een reclamestudio. Voor het uitvoeren van opdrachten maakt hij inmiddels dankbaar gebruik van de computer. Misschien is het daardoor, dat hij in zijn vrije tijd juist zoekt naar wegen om zijn persoonlijke, artistieke kwaliteiten uit te drukken. Misschien is het zelfs de illustrator, die overdag het vuurtje bij de kunstenaar 's avonds stevig opstookt.

Zoektocht

Of het nu foto's zijn van Papoea's, modellen uit zijn directe omgeving of abstracte beelden; steeds is er dat ene uitgangspunt: het vastleggen van die vorm, dat gevoel. Ook bij de keuze voor het medium laat Peer Rutten zich niet door verstandelijke voorkeuren leiden. Juist de krachtige lijnen en vlakken in combinatie met de materie, leveren vaak boeiende voorstellingen op. Dat daarbij de grens tussen kunstenaar en illustrator regelmatig wordt overschreden, mag alleen een geluk worden genoemd.

Momenten

Mooie plekken in de wereld die uitnodigen om er een hapje/drankje te nemen. In de serie" Terras" en de "No-serie", laat Peer Rutten bee

Alle werken