1924 - Bugatti type 35

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 225665

Timeview Vintage Images over 1924 - Bugatti type 35

Dat waren nog eens tijden. Met donderend geraas over het straten circuit, waar de bomen staan te lonken zonder hooibalen of andere impact remmers. Het deerde de coureurs totaal niet. Finishen! En als het even kan winnen.

Type 35 is het icoon van Bugatti. De auto won vele wedstrijden zoals Targa Florio op Sicilië en in 1929 de Grand Prix van Monaco. Tegenwoordig nog wel te bewonderen in de Mille Miglia.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor 1924 - Bugatti type 35 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

1924 - Bugatti type 35 van Timeview Vintage Images

Koop dit digital art werk 1924 - Bugatti type 35 van Timeview Vintage Images als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 225665
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.