1924 - Bugatti type 35

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 225 665

Timeview Vintage Images over 1924 - Bugatti type 35

Dat waren nog eens tijden. Met donderend geraas over het straten circuit, waar de bomen staan te lonken zonder hooibalen of andere impact remmers. Het deerde de coureurs totaal niet. Finishen! En als het even kan winnen.

Type 35 is het icoon van Bugatti. De auto won vele wedstrijden zoals Targa Florio op Sicilië en in 1929 de Grand Prix van Monaco. Tegenwoordig nog wel te bewonderen in de Mille Miglia.
1924 - Bugatti type 35 vind je in de categorieën 1930-1939, Autocoureur, Circuit (sport), Digitale Kunst, Formule Racing: Formule 1, 2 en meer, Fotografie, Historische fotografie, Modern, Oldtimers, Race, Urban / Street, Woonstijl Vintage en Zwart-wit.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor 1924 - Bugatti type 35 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

1924 - Bugatti type 35 van Timeview Vintage Images

Koop dit digital art werk 1924 - Bugatti type 35 van Timeview Vintage Images als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 225 665
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden