374 treden..

374 treden.. van Sybe Postma

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

374 treden..

van Sybe Postma

374 treden.. van Sybe Postma

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 524545
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van Montagne de Bueren in Luik Belgie. Het zijn 374 treden en de buurt is volledig bewoond. De trap werd tussen 1875 en 1880 aangelegd ter herinnering aan de 600 Franchimontezen die het leven lieten in de Slag om Luik in 1468. De naam verwijst naar Vincent van Buren, een van de aanvoerders van de strijd.De trap is elk jaar op de 1e van oktober verlicht met kaarsen.

Dit werk wordt aangeboden door Sybe Postma

Sybe Postma profielfotoIk ben voornamelijk landschap en natuur fotograaf met af en toe een uitstap naar architectuur, straatfotografie of wildlife.

Ik ben dan ook graag buiten op pad, fietsende of wandelend. De rust die ik daar ervaar doorbreekt de drukte en stress van mijn dagelijkse werk. De afbeeldingen van de prachtige natuur om ons heen wil ik graag doorgeven op deze manier. Dat is tevens de reden dat ik via werkaandemuur.nl mijn werken verkoop. Zij nemen de logistieke en zakelijke beslommeringen op deze manier van me over zodat ik me op het creatieve gedeelte kan richten.

Alle werken