Facebook pixel
3D Dolfijnen

3D Dolfijnen van Bert Ruesink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • 3D Dolfijnen van Bert Ruesink thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 300124

3D Dolfijnen van Bert Ruesink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
3D Dolfijnen van Bert Ruesink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bert Ruesink Art heeft deze 3D dolfijnen ontworpen. Het lijkt net alsof ze uit het schilderij zwemmen! Kleuren zijn blauw en grijs.

Over Bert Ruesink

Bert Ruesink profielfotoMijn naam is Bert Ruesink. Ik ben 35 jaar en ik woon in Didam (Gelderland).

Al van jongs af aan heb ik een passie voor tekenen en schilderen. In 1998, toen ik 16 jaar was en ik al vele uren tekenen op papier achter de rug had maakte ik mijn eerste muurschildering. Mijn vader schilderde de kozijnen van ons huis en ik vroeg hem of ik wat creatiefs op de garagedeur mocht proberen te maken. Zo is mijn hobby en tegenwoordig werk ontstaan.

Ik heb me verder ontwikkeld tot het teken- en schilderwerk dat ik nu maak. Het is 2016 en ik heb inmiddels 18 jaar ervaring in het vak!

Door mijn 3d schilderij-muurschilderingen is het succes flink toegenomen. Maar liefst meer dan 6 miljoen keer werd de collagefoto van mijn eerste 3d schilderij-muurschilderingen op Facebook bekeken en al meer dan 72.000 mensen volgen nu mijn Facebookpagina!

Mijn doel is mezelf telkens te verbeteren. Ik wil graag dat iedere klant tevreden is met mijn werk. Als ik kijk naar de afgelopen jaren, dan kijk ik met trots terug op alle mooie projecten die ik heb mogen doen.

Een karikatuur, muurschildering of schilderij: alles is een uitdaging en alles is uniek en persoonlijk! Creatief bezig zijn zit in mijn bloed. Ik vind het prachtig om zelf iets te creëren en mensen blij te maken met iets unieks en persoonlijks.

Wil je ook een karikatuur, muurschildering of schilderij laten maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Bert Ruesink

Alle werken