5 More minutes van GVD Photography

Werkcode: 278 428 Kopieer de werkcode

GVD Photography profielfoto Het bed nog netjes opgemaakt maar de kleren hangen nog over de stoel. Het geheel ziet eruit alsof de bewoner even snel onder de douche is gestapt en zo de kamer weer binnen kan komen wandelen. De prille ochtendzon schuift rustig verder door de kamer naar binnen.

Dit werk wordt aangeboden door GVD Photography

Als afgestudeerd fotograaf probeer ik de wereld vast te leggen op de manier waarop ik hem zie. Ieder moment heeft schoonheid en het is aan mij om deze vast te leggen op de mooiste manier zodat ook anderen hier van kunnen genieten.

Meer weten over GVD Photography?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    IsoJacobijntje
    Nederland
    5 / 5

    Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
    Wim Bolsens
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Bert
    Nederland
    5 / 5

    Top service
    Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Patricia
    Nederland
    5 / 5

    Prima service. Doen wat ze beloven.
    Ben zeer tevreden over de website, de service en de kwaliteit van de geleverde werken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Debbie Nieboer
    Nederland
    5 / 5

    Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Anneke
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    han van melick
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk en goed contact over de bestellingen en de mogelijkheden.
    positief

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Op alle fronten, top!!
    Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Peter
    Nederland
    5 / 5

    Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
    Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk 5 More minutes van GVD Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden