A Foggy Day van Kees van Dongen

Werkcode: 672 239 Kopieer de werkcode

Kees van Dongen profielfoto Nederlands zomerbos met mist

Dit werk wordt aangeboden door Kees van Dongen

Kees van Dongen is een Nederlandse fotograaf die zich richt op bos- en architectuurfotografie in zowel kleur als zwart/wit. Geboren in 1964 in Asten, Nederland, woont en werkt in Helmond, Nederland

Hij fotografeert veelal in Nederland in de vele bossen in het zuidelijk deel van het land. Ook fotografeert hij het leven in de steden in zowel kleur als zwart/wit.

Meer weten over Kees van Dongen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Henor
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Judith
Nederland
5 / 5

Prachtige wanddecoratie, super service
Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Trudy Paap
Nederland
4.5 / 5

Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Ruud, Bed en Breakfast Van Gogh
Nederland
5 / 5

perfecte kwaliteit, Beloofde producten komen 100% overeen met de geleverde producten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Jacqueline Buurman
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Jacklyn
Nederland
5 / 5

Uitstekend kwaliteit en customer service
Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Ingrid Luijten
Nederland
5 / 5

Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Stephan
Nederland
5 / 5

Zeer ruim assortiment en prima service!
Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Vincent
Nederland
5 / 5

Supersnel meedenkend met een prachtig eindresultaat
Zeer klantgericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto A Foggy Day van Kees van Dongen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden