A TENDER AGE (Gezien bij vtwonen)

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

van db Waterman

- Werkcode: 848 223

db Waterman over A TENDER AGE (Gezien bij vtwonen)

De originele versie van dit kunstwerk maakt deel uit van Art Matters, a unique three-month Flat Files exhibition on September 1 - November 30, 2021
in New York,

De tijd dat je jong bent of nog niet veel ervaring hebt.

Kinderen inspireren mij. Hun vermogen om een bepaalde rotsituatie te overstijgen is verbazingwekkend. Tikje spelen in de ruïnes van een gebombardeerde Syrische stad. Voetballen in de meest ellendige buurten. Ze zijn altijd op zoek naar het licht. Ze zullen de toekomst redden die onze generaties echt hebben verknoeid, zonder ons daar zelfs maar de schuld van te geven. Als we het kind maar wat meer in onszelf konden houden, zouden we niet zo'n puinhoop zijn. Kunst kan ons helpen onze kinderlijke onschuld terug te vinden
A TENDER AGE (Gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Collage, Graffiti, Illustraties, Landschappen, Roestbruin, Schilderijen, Speeltuin, Typografie, Urban / Street, Vrouw, Water, Zomer en vtwonen.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor A TENDER AGE (Gezien bij vtwonen) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

A TENDER AGE (Gezien bij vtwonen) van db Waterman

Koop de illustratie A TENDER AGE (Gezien bij vtwonen) van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur
Werkcode: 848 223
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
248,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden