A bad day to be out hiking..

A bad day to be out hiking.. van Matthijs Bettman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

A bad day to be out hiking.. van Matthijs Bettman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 267680
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

This is Zion National Park in the USA. This is an absolute awesome place to be and to be out hiking. Even when it's pouring rain all day long. It's absolutely magic.

Over Matthijs Bettman

Matthijs Bettman profielfotoHallo, mijn naam is Matthijs Bettman. Ik ben een gepassioneerde landschaps- en stadsfotograaf die dol is op reizen.

Hoe het begon
Toen ik net 10 jaar oud was, kreeg ik een camera van mijn ouders. Eerst waren het die oude Kodak-filmcamera's met een 24 of 36 filmrol erin. Daarna was het Fuij camera. Mijn eerste digitale camera op 13-jarige leeftijd! Ik nam die camera overal mee naartoe, op vakantie, op school, gewoon op straat. Ik heb het voor alles gebruikt. Ik denk dat dit de eerste keer was dat ik verliefd werd op fotografie, maar na 2 jaar ging het kapot.

Na jaren niet in staat te zijn geweest om te fotograferen, werd ik geaccepteerd om de grote "Forensic Science" te starten. Tijdens een van de eerste praktische lessen kreeg ik een Nikon-camera in handen en niet lang daarna kocht ik mijn eigen camera. Tijdens die lessen nam ik elke opdracht waarbij fotografie betrokken was en veel geleerd over fotografie.

In die tijd was ik aan het uitzoeken wat ik het leukste vond. Was het de natuur? Portretten? Sport? Landschappen? Of was het stadsgezichten?
Ik begon met het fotograferen van mijn geboortestad Utrecht, mijn sportclub (basketbal), mijn familie en in de bossen achter mijn huis. Na een tijdje realiseerde ik me dat landschappen en stadsgezichten de twee onderwerpen waren waar ik het meest in geïnteresseerd was.

Nu, een paar jaar later, heb ik veel gereisd en heb ik veel mooie plekken gezien. Maar er is nog veel te zien en te fotograferen.

Volg mijn r

Alle werken