A day in 2021's office

A day in 2021's office van Elianne van Turennout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

A day in 2021's office van Elianne van Turennout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 721117
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

2021 gaat een vreemd jaar worden. Een jaar dat een ander perspectief gaat geven op het leven, wat soms positief kan zijn, maar ook een jaar waar wij moeten blijven opletten. Veel mensen lijken ook meer te geloven in complotten, waardoor er verschillende werelden en realiteiten recht tegenover elkaar komen te staan. Dus let goed op jezelf en op elkaar.

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Elianne van Turennout profielfotoHet begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken