A match (luggage)

A match (luggage) van toon joosen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 258349

A match (luggage) van toon joosen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Na haar scheiding sneed of knipte mijn moeder alle gezichten van mijn vader uit haar trouwfoto's. Dit inspireerde mij om dit werk uit de serie "een huwelijk" te creëren. Ik vrolijkte de sombere, lege gaten op met voorwerpen waarin ik gezichten in zie (in dit kunstwerk koffers). By the way, mijn ouders - hoewel ieder individueel - leefden nog lang en gelukkig.

Over toon joosen

Hallo, ik ben Toon Joosen - art director en visual designer. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor moderne kunsten Sint Joost, afdeling grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt voor diverse reclamebureaus op verschillende accounts. Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio genaamd 'TOON concept, artdirection en design'. Ik werk voor reclamebureaus, uitgevers en voor diverse eigen opdrachtgevers. Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, tijdschriften en boeken. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen kunstwerken te maken. Mijn ideeën zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik gebruik oude tijdschriften, ansichtkaarten, papier, streetjunk, eigen fotografie en eigen tekeningen om er tongue-in-cheek scenario's van te maken met een vintage feel. Ik zet ze meestal op Instagram http://www.instagram.com/toonjoosen

Alle werken