A match (viewmaster)

van toon joosen

- Werkcode: 258 350

toon joosen over A match (viewmaster)

Na haar scheiding sneed of knipte mijn moeder alle gezichten van mijn vader uit haar trouwfoto's. Dit inspireerde mij om dit werk uit de serie "een huwelijk" te creëren. Ik vrolijkte de sombere, lege gaten op met voorwerpen waarin ik gezichten in zie (in dit kunstwerk viewmasters). By the way, mijn ouders - hoewel ieder individueel - leefden nog lang en gelukkig.
A match (viewmaster) vind je in de categorieën , Collage, Fotografie, Humor, Huwelijk, Liefde, Surrealisme, Trouwerijen, View-Master en Woonstijl Vintage.
toon joosen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door toon joosen

Hallo, ik ben Toon Joosen - art director en visual designer. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor moderne kunsten Sint Joost, afdeling grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt voor diverse reclamebureaus op verschillende accounts. Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio genaamd 'TOON concept, artdirection en design'. Ik werk voor reclamebureaus, uitgevers en voor diverse eigen opdrachtgevers. Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, tijdschriften en boeken.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen kunstwerken te maken. Ik maak digitale collages van voornamelijk vintage elementen. Die geven mijn werk een vervreemdende retro sfeer met een sprankje humor. Mijn ideeën zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik zet ze meestal op Instagram http://www.instagram.com/toonjoosen

Alle werken van toon joosen


Meer weten over toon joosen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor A match (viewmaster) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

A match (viewmaster) van toon joosen

Koop de collage A match (viewmaster) van toon joosen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 258 350
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
180,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden