A morning @ Machu Picchu (Peru) - part four

A morning @ Machu Picchu (Peru) - part four van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

A morning @ Machu Picchu (Peru) - part four van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 119106
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van het wereldwonder Machu Picchu heb ik gemaakt tijdens een rondreis in Peru.
De ruïnes van Machu Picchu liggen op een kleine heuvel tussen een aantal Andestoppen op ongeveer 2400 meter hoogte in de regio van de stad Cuzco. Het is een van de zeven wereldwonderen naast bijvoorbeeld de Grote Muur in China en het Collosseum in Rome. Ook zijn de ruïnes in 1983 opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Tijdens de Spaanse overheersing is deze stad van de Inca?s nooit ontdekt door de Spanjaarden en daardoor ook niet vernietigd.
De foto is in de ochtend gemaakt tijdens een rondleiding door het complex. De gehanteerde sluitertijd is 1/100 seconde en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken