Facebook pixel
A morning at Tetebatu, Lombok (Indonesia)

A morning at Tetebatu, Lombok (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • A morning at Tetebatu, Lombok (Indonesia) van Tux Photography thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 72293

A morning at Tetebatu, Lombok (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
A morning at Tetebatu, Lombok (Indonesia) van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens mijn rondreis in Indonesië. Op Lombok heb ik in de buurt van
Tetebatu een wandeling gemaakt door de rijstterrassen. Deze rijstterrassen lagen in de buurt van de vulkaan Gunung Rinjani en het uitzicht op deze vulkaan was geweldig.
Tetebatu is een klein dorpje met een prachtige natuur. Er zijn verschillende rijstterrassen te vinden en het is prachtig om door deze rijstterrassen te wandelen. Veel mensen overnachten in dit dorpje wanneer zij de Gunung Rinjani willen gaan beklimmen.
Deze foto is gemaakt tijdens een wandeling en de huizen lagen midden in de rijstterrassen. De gehanteerde sluitertijd is 1/4 seconde en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken