A morning at Tetebatu, Lombok (Indonesia)

A morning at Tetebatu, Lombok (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 72293

A morning at Tetebatu, Lombok (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens mijn rondreis in Indonesië. Op Lombok heb ik in de buurt van
Tetebatu een wandeling gemaakt door de rijstterrassen. Deze rijstterrassen lagen in de buurt van de vulkaan Gunung Rinjani en het uitzicht op deze vulkaan was geweldig.
Tetebatu is een klein dorpje met een prachtige natuur. Er zijn verschillende rijstterrassen te vinden en het is prachtig om door deze rijstterrassen te wandelen. Veel mensen overnachten in dit dorpje wanneer zij de Gunung Rinjani willen gaan beklimmen.
Deze foto is gemaakt tijdens een wandeling en de huizen lagen midden in de rijstterrassen. De gehanteerde sluitertijd is 1/4 seconde en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken