A robots´ love

van Mouse and House

- Werkcode: 166 025

Mouse and House over A robots´ love

Kleurrijke collage, perfect voor een witte muur. Het werk speelt met het idee van liefde tussen robots uit twee bekende films. In het werk zijn citaten verwerkt van de robots uit de films.
A robots´ love vind je in de categorieën Android, Citaat, Collage, Contemporary, Film, Graffiti, Kleuren, Liefde, Metropolis (film), Modern, Popart, Robot, Romantisch, Schilderijen, Science Fiction (film) en Star Wars.
Mouse and House profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mouse and House

MouseandHouse is een Urban Art collectief met het doel de grens tussen serieus en frivool te doorbreken. Ons motto is: ´Art should disturb the comfortable and comfort the disturbed.´ We worden geïnspireerd door alles wat we op straat en in de stad tegenkomen. Het doel van onze kunst is in je huis een deur te openen naar de straat: een ruimte voor collectieve creativiteit en om in te spelen.

Alle werken van Mouse and House


Waarom je kiest voor A robots´ love als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

A robots´ love van Mouse and House

Koop de collage A robots´ love van Mouse and House op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 166 025
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden