A view at Cusco (Peru)

A view at Cusco (Peru) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

A view at Cusco (Peru) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 109395
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van de 'keizerlijke stad' Cuzco heb ik gemaakt tijdens een rondreis in Peru, mei 2014.
Cuzco ligt in het zuidoosten van Peru en is de hoofdstad van de gelijknamige regio. In Cuzco staan veel prachtige gebouwen en ik vind de oranje daken erg mooi. De stad ligt tussen een aantal bergketens van het Andesgebergte op een hoogte van ongeveer 3360 meter. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden, bijvoorbeeld meerdere kerken, diverse musea en een aantal mooie pleinen.
Deze foto heb ik gemaakt vanaf een uitzichtpunt als onderdeel van een tour door de Heilige Vallei.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken