A50_20141110_0113_1

A50_20141110_0113_1 van Ger Loeffen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

A50_20141110_0113_1 van Ger Loeffen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 426206
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Ewijk 10-11-2014 De avond valt over snelweg A50 bij knooppunt Ewijk. Tijdopname met verkeer in de avond schemer. FOTO: GER LOEFFEN

Dit werk wordt aangeboden door Ger Loeffen

Ger Loeffen profielfotoSinds 1984 werkt Ger Loeffen als all-round fotograaf met als specialisaties: publiciteitsfotografie, fotojournalist en documentair fotograaf.
Disciplines binnen de fotografie waarin ‘Het Menselijk Moment’ een belangrijke rol speelt. Deze stijl wordt sinds enkele jaren ook in de publiciteits- en reclamefotografie toegepast. Zijn klantenportefeuille is zeer breed: locale- en provinciale overheden, instellingen op het gebied van zorg en onderwijs, organisaties, bedrijven, dag- en weekbladen en periodieken. Daarnaast wordt hij gevraagd voor journalistieke huwelijksreportages en uitvaarten.

Sinds 2011 is Ger Loeffen Senior Staf-fotograaf van het grootste meerdaagse wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse die in 2016 voor de honderdste keer werd gelopen.

Mensen observeren en fotograferen in hun woon- leef- of werkomgeving waarin actie en interactie een belangrijke rol speelt is zijn sterke kant.
Real-life fotografie met emotie, actie en interactie van mensen waarbij de inhoudelijke kwaliteit van de foto op de eerste plaats staat. De toeschouwer moet zich kunnen herkennen in het beeldmateriaal.

Uit een interview: “De foto’s van Ger Loeffen kenmerken zich doordat je ziet dat hij mensen begrijpt.
De belangrijkste criteria binnen zijn fotografie-stijl zijn, empathie, creativiteit, geloofwaardigheid, het echte leven, emotie en vooral respect voor alles wat hij fotografeert.

Ger Loeffen is working as a all-round photographer in publicity-, journalism-, and documentar

Alle werken