AARDE - of toch niet

AARDE - of toch niet van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 34124

AARDE - of toch niet van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een vluchtige blik en het is alsof de aarde aan de hemel staat. Of is het toch de hemel boven de aarde, of de zee? Foto genomen met Canon's 15mm EF Fisheye. Deze lens geeft niet altijd een prettige vertekening, maar het creëert in dit geval een bijna surrealistisch effect. Op de Atlantische Oceaan tussen de Kaapverdische Eilanden en het Caribisch gebied is de hemel nog zonder sporen van vliegtuigen te zien. Deze afbeelding heeft hetzelfde formaat en hoogte van de horizon als 'MAAN - of toch niet' en kan zodoende tot tweeluik worden uitgebreid. [EOS5dMrkII|1/320s + 15mm|f6,3]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken