Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

AFTERMATH van db Waterman

Werkcode: 102 380 Kopieer de werkcode

db Waterman profielfoto Mixed media en assemblage op papier. Dit werk hoort bij de serie 'collages'. De collages zijn opgebouwd met allerlei foto's, plaatjes en afbeeldingen die ik in de loop der jaren heb verzameld. Als eerste schilder ik een ondergrond met aquarel of acrylverf en bewerk deze met stempeldruk, verfspatten en krabbeltekeningen. Daarop wordt de collage in lagen aangebracht en soms weer losgetrokken om een oud en verweerd effect te creëren. Door de lagen over elkaar heen aan te brengen ontstaat een transparant effect, zoals alleen met aquarelverf mogelijk is. De eerste lagen zijn zichtbaar door de collage lagen heen. De meeste collages zijn bewerkt met acrylverf, in de vorm van stempelwerk of gewoon overgeschilderd. Daarnaast gebruik ik vaak een balpen of potlood om op de collages te tekenen. Er zullen veel kleine details zichtbaar worden als het werk geprint is op een groter form

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Meer weten over db Waterman?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    André Bogers
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    M
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit en service
    Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Theo
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    H. Zeilstra-Quak
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Celeste
    Nederland
    5 / 5

    Mooie canvas
    Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Anja
    Nederland
    5 / 5

    Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
    Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Wilko
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische werken!
    Uitstekende kwaliteit, bereikbaar voor overleg tijdens monteren

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    eric
    Nederland
    5 / 5

    totaal ongecompliceerd
    Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Janwillem De Kaste
    Nederland
    5 / 5

    Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
    2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Jacklyn
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend kwaliteit en customer service
    Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk AFTERMATH van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
231,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden