ANYWAY THE WIND BLOWS

van db Waterman

- Werkcode: 150 382

db Waterman over ANYWAY THE WIND BLOWS

Een surreëel landschap met een vrouw die een wandeling maakt terwijl er een harde wind waait. Mixed media en assemblage op papier. Mijn collages zijn opgebouwd met allerlei foto's, plaatjes en afbeeldingen die ik in de loop der jaren heb verzameld. Als eerste schilder ik een ondergrond met aquarel of acrylverf . Daarop wordt de collage in lagen aangebracht en soms weer losgetrokken om een oud en verweerd effect te creëren. Door de lagen over elkaar heen aan te brengen ontstaat een transparant effect, zoals alleen met aquarelverf mogelijk is. De eerste lagen zijn zichtbaar door de collage lagen heen. De meeste collages zijn bewerkt met acrylverf, in de vorm van stempelwerk of gewoon overgeschilderd. Daarnaast gebruik ik vaak een balpen of potlood om op de collages te tekenen.
ANYWAY THE WIND BLOWS vind je in de categorieën Aarde (planeet), Aardoppervlak, Abstract, Alleen op de wereld, Alleenstaande, Augustus (maand), Bestsellers, Buitenplaats, Canvas, Collage, Contemporary, Decoratie, Decoratieve kunst, Early Dew, Eenzaamheid, Emotie, Expressie, Expressionisme, Figuur, Fotografie, Gelaagdheid, Gevoel, Horizon (lijn), Illustraties, Juli, Knippen en plakken, Kunst, Kust, Landschappen, Lichtval, Lopen, Menselijk ras, Mensen, Modern, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Nederland, Noodweer (weersgesteldheid), Onweer, Papier, Persoon, Scandinavisch, Schilderijen, Silhouet, Storm, Surrealisme, Textuur, Tijdschrift, Tranquil Dawn, Transparantie, Vogels, Vrouw, Wandelen, Woonstijl Basic, Woonstijl Industrieel, Zeemeeuw, Zomer en Zomertijd.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor ANYWAY THE WIND BLOWS op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

ANYWAY THE WIND BLOWS van db Waterman

Koop de bestseller illustratie ANYWAY THE WIND BLOWS van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 150 382
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
194,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden