ARC Gloria bij #SAIL2015

ARC Gloria bij #SAIL2015 van Wil van der Velde

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 162203

ARC Gloria bij #SAIL2015 van Wil van der Velde

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
ARC Gloria bij #SAIL2015 van Wil van der Velde

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De ARC Gloria uit Colombia presenteert zich spectaculair tijdens de Sail Inn van #SAIL2015 . Met de bemanningsleden hoog in de masten en een enorme vlag op de achtersteven vaart zij statig over het Noordzeekanaal de haven van Amsterdam tegemoet. Dit Tall Ship is een Driemast Bark en heeft een lengte van 64,7meter. Bouwjaar 1966.

Over Wil van der Velde

Wil van der Velde profielfotoWil van der Velde is een gepassioneerd fotograaf. Met haar foto's visualiseert zij beelden die haar raken. Met haar landschapsfotografie, het fotograferen van flora en fauna en haar productfotografie creëert zij beelden die schoonheid uitstralen en benadrukken. Wil van der Velde is a passionate photographer. With the photographs she makes she visualizes images from what she experiences around her. With her landscape photography, photographing flora and fauna and with her product photography, she creates images that radiate and emphasize beauty.

Alle werken