Facebook pixel
AS Roma Schilderij

AS Roma Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • AS Roma Schilderij van Paul Meijering thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 285670

AS Roma Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
AS Roma Schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering van 1 van de grootste voetballers van AS Roma; Francesco Totti - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Francesco Totti (Rome, 27 september 1976) is een Italiaans voetballer die bij voorkeur als aanvallende middenvelder speelt. Hij stroomde in 1992 door vanuit de jeugdopleiding van AS Roma, waarvoor hij zijn hele carrière actief bleef. Totti debuteerde in 1998 in het Italiaans voetbalelftal, waarmee hij het wereldkampioenschap in 2006 won.
Totti groeide bij AS Roma uit tot symbool van de wederopstanding van de club, die door financieel wanbeleid in de jaren negentig bijna failliet verklaard werd. Zijn spel leverde hem de bijnaam 'Het wonderkind van Rome' op en vergelijkingen met legenden uit de Romeinse mythologie. In 2007 won hij het topscorersklassement van de Serie A en de Europese gouden schoen. Pele noemde hem één van de beste schaduwspitsen uit zijn tijd toen hij hem in maart 2004 opnam in zijn Lijst FIFA 100 beste spelers.

AS Roma komt uit Rome, waar men nog een andere club heeft: Lazio. AS Roma is de club van het volk en wordt voornamelijk gevolgd door Romeinen uit het zuiden en oosten van de hoofdstad, terwijl Lazio meer aanhangers telt in de noordelijke wijken en in de provincie Lazio. De aanhang van AS Roma komt van oudsher uit arbeiderswijken, in tegenstelling tot de rijkere aanhang van Lazio. In de loop van de laatste twee decennia zijn de

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken