Aa in de mist

van robert wierenga

- Werkcode: 88 255

robert wierenga over Aa in de mist

Het Hoge en Lage der Aa is 1 van de mooiste delen van het oude stadscentrum van Groningen. De oude zeilschepen die er afgemeerd liggen dagen bij aan een sfeer van vervlogen tijden. Ik heb geprobeerd deze sfeer te vangen door tijdens een mistige ochtend te fotograferen. Een afwerking in monochroom draagt bij aan dit effect.
Aa in de mist vind je in de categorieën Aa, Eenden, Fotografie, Gracht, Groningen, Groningen (provincie), Hoge der A, Mist, Nederland, Reflectie, Singel, Steden, Verticaal, Water, Zeilschip, Zwart-wit, a, eendjes, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Aa in de mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Aa in de mist van robert wierenga

Koop de foto Aa in de mist van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 88 255
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.