Aan de kant van het meer

Aan de kant van het meer van Mark Leek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Aan de kant van het meer

van Mark Leek

Aan de kant van het meer van Mark Leek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 32899
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
146 gratis verzending!

Omschrijving

Foto gemaakt vanaf het terras van Brasserie Het Park aan het Hoornse Hop tijdens de eerste Lakeside Stories - een singersongwriterbijeenkomst die daar elke eerste zondag van de maand wordt gehouden - van 2013.
De Lakeside Stories zijn weer actief vanaf september 2011 en een deel van het succes van deze bijeenkomsten is gelegen aan de geweldige plek waat ze worden gehouden. De schouwburg van Hoorn staat buitendijks aan de rand van het Hoornse Hop. Een prachtige baai in het Markermeer. Vanaf het terras van de brasserie heb je een prachtig uitzicht over het water. Het kunstwerk - 's avonds prachtig uitgelicht - de sterflats op de achtergrond en de windmolens in de verte bieden een prachtig vergezicht. De zon gaat er regelmatig prachtig onder. Deze panorama maakte ik van 9 foto's die ik in Photoshop aan elkaar heb gelast.

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leek

Mark Leek profielfotoMijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een Nikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

Alle werken