Aan de rand van het zwembad

Aan de rand van het zwembad van Sigrid Klop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Aan de rand van het zwembad van Sigrid Klop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 60288
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is onderdeel van mijn serie "cool pool". In deze serie staat -hoe kan het ook anders- het zwembad centraal. De meeste afbeeldingen zijn abstract. Naast de complementraie kleuren bevat deze foto ook een aantal geometrische vormen die me intrigeerden bij het maken van de foto.

Net als elk kind kon ik vroeger hele dagen in het zwembad doorbrengen. Echter, ik keek ook graag naar plaatjes van zwembaden.... Vakantiegidsen waren daarom voor mij een soort van museumgidsen. Ook nu nog vind ik niets zo rustgevend en mooi als het blauw of groen van een zwembad. En geniet ik van het verder compleet maken van deze serie, zo die ooit compleet wordt....

Over Sigrid Klop

Sigrid Klop profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken