Abdij van Pontigny

Abdij van Pontigny van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 32200

Abdij van Pontigny van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Abbaye de Pontigny staat in het Frankrijk in het departement Yonne. Het is een fantastisch mooie en indrukwekkende abdij in een klein dorp. Deze foto is gemaakt aan de achterkant van de abdij. De hele abdij is van fantastisch mooie architectuur, zowel binnen als buiten. Op het moment dat ik daar was kon ik gebruik maken van het mooie invallende licht. Witte muren de wat bruinige ornamenten en de mooie pilaren (zuilen) maakten er een mooi geheel van. Het landschap formaat paste naar mijn mening het best bij deze foto. (ook als tekening te koop )

Over Yvonne Blokland

" It makes me happy to create memories " Leuk dat je deze pagina bezoekt. Onze vakanties brengen we veelal door in Frankrijk: zee, bergen, meren, steden, dorpen allemaal even mooi en fotogeniek. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde stijl. Ik vind alles mooi van macro tot groothoek. Van bloemen tot weide landschappen. Ik hoop een afwisselende collectie in mijn shop neer te zetten. Ik woon in de Allblasserwaard waar ik vaak rondtoer om de mooie plekjes die dit gebied heeft vast te leggen. Molens, slootjes, koeien, schapen, prachtige vergezichten etc. Voor deze wanddecoraties klik je even door naar http://www.werkaandemuur.nl/index/131/nl/De-Alblasserwaard/works/23834 Vind je het leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan eens op mijn website http://www.photo-yvonne.com/ . Op http://acard4every1.sendasmile.com/ vind je een ruime sortering wenskaarten die uiteraard allemaal door mij zelf ontworpen zijn of gemaakt van één van mijn foto's . Als je altijd op de hoogte wil blijven van nieuw werk, aanbiedingen etc. volg mij dan op facebook !

Alle werken